ODRŽANA REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA PSK SPARTAK, utorak 26.04.2022

26.04.2022 održana je izborna Skupština PSK”Spartak”.

U narednom mandatu funkciju predsednika će vršiti Andrea Vrkić Štraka, za potpredsednika je izabran Calbert Károly, Rab Žužana je zadužena za sekretara, a Tomislav Rac je imenovan za načelnik kluba.

Nakon usvajanja izveštaja i planova razmatrala su se aktuelna pitanja, a potom su uručena priznanja za postignute uspehe u protekloj godini.
Po završetku oficijelnog dela Skupštine obeležen je i jubilej 20 godina postojanja planinarskog kluba “Spartak”.

Osnivačima kluba, Feliksu Krivošiji i Milanu Ljubiću su uručene plakete, koja je posthumno dodeljena i Miroslavu Vlaoviću.
Dosadašnji predsednici, Feliks Krivošija, Iso Planić, Marko Marjanušić, Milan Ljubić i Calbert Károly su se prisećali značajnih događaja i anegdota iz perioda svojih mandata i izmamili su prijatne osmehe, ali i po koju setnu suzu na lica prisutnih. Isidor Mac se obratio iz inostranstva putem pisma.

U prijatnoj i prijateljskoj atmosferi uručene su pohvalnice za postignute uspehe, istrajnost u radu i doprinosu razvoja planinarstva i zahvalnice za prijatelje PSK”Spartak” koji su podržali rad i pomogli razvoj našeg kluba.

U okviru obeležavanja jubileja položili smo venac na spomenik Drenu Mandiću u znak sećanja i poštovanja.

Zahvaljujemo se gostima, delegatima, članovima kluba, našem domaćinu OŠ” Ivan Goran Kovačić” na ustupanju svečane sale i foto Fokusu na izradi fotografija.

You may also like...