Učlanjenje i članarina

Učlanjenje i članarina

Članstvom u planinarskoj organizaciji obezbeđuje se i niz mogućnosti i povoljnosti za nosioce planinarske legitimacije među kojima izdvajamo:

  • Korišćenje uslova kolektivnog osiguranja planinara na organizovanim planinarskim akcijama.
  • Učestvovanje na raznovrsnim i brojnim planinarskim manifestacijama i takmičenjima.
  • Stručne obuke i usavršavanja radi sticanja upotrebljivih veština i znanja.
  • Organizovano delovanje radi zaštite i očuvanja vrednosti planina.
  • Korišćenje smeštajnih kapaciteta u planinarskim domovima.
  • Ostvarivanje prava popusta prilikom kupovine raznovrsne planinarske odeće i opreme kod kompanija sa kojima je Planinarski savez Srbije postigao sporazum o saradnji i povoljnosti kupovine.

Odlukom UO PSK”Spartak” utvrđena je godišnja članarina u iznosu od 1300 dinara za starije od 26 godina i 700 dinara za decu i omladinu. Izrada članske kartice ostaje 100 dinara. Uplatu članarine možete izvršiti uplatom na žiro račun kluba:
Banca Intesa 160-926832-85
Svrha uplate: Članarina za 2020

Obrazac br. 4 će se ubuduće koristiti umesto dosadašnjeg formulara “Evidencioni karton člana” prilikom prijema novih članova i dostavljaće se kancelariji Saveza radi izrade članskih kartica. Obrazac  možete preuzeti ovde ili ovde.

Formular se može popuniti elektronski ili odštampati pa skeniran vratiti na mail suplaninari@gmail.com, možete poslati poštom na adresu: Bose Miličević BB, 24000 Subotica ili lično na sastanku svaki sredu od 19:30-20:30

 

Izgled članske kartice

Zašto da budem planinar i šta dobijam učlanjenjem u PSS?