NAJAVA AKCIJE: OTKAZANO!!! FRUŠKA GORA (VRDNIČKA KULA), nedelja 07.11.2021

OTKAZANO!

PLAN AKCIJE:

07.11.2021Nedelja – izlazak sunca 06.29, zalazak sunca 16.22

06.45. – okupljanje ispred železničke stanice

07.00 – polazak autobusa (putujemo preko Aleksandrova-moguć ulazak u bus kod bolnice, zatim starim putem nastavljamo do Bačke Topole, gde se priključujemo na auto put)

08.45 – stižemo u Vrdnik

09.00 – polazak na pešačenje

– dužina pešačke staze je 15 km sa visinskom razlikom od 580 m, vreme trajanja pešačenja je oko 5-6 h

– trasa pešačenja:

manastir Ravanica – Etno selo – Vrdnička kula(390) – Zmajevac – spomenik Ivan Stambolić – Zjalina – Lazin vir vodopad – Lazin Vir izvor – manastir Ravanica

14:45 – završetak pešačenja

15:00 – polazak za Suboticu

17:00 – planirani povratak za Suboticu

Oprema : prilagođena vremenskim uslovima : duboke planinarske cipele, rezervne čarape, mali ranac, presvlaka za ranac, čeona lampa sa rezervnim baterijama, prva pomoć, boca za vodu, kapa i rukavice, kabanica, termo jakna ili polar, kamašne, štapovi, lična apoteka...

.

Dokumenta : važeća lična karta i zdravstvena knjižica, članska kartica PSS sa markicom za 2021 godinu

Hrana : iz ranca

NAPOMENA 1:

Na akciji mogu učestvovati isključivo planinari koji su članovi osnovnih planinarskih organizacija učlanjenih u PSS sa markicom za 2021. godinu. Prilikom prijave navesti naziv društva, broj planinarske kartice i markice.

Svaki učesnik akcije dužan je da se pridržava pravila u skladu sa Pravilnikom o ponašanju planinara. U slučaju da bude procenjeno da planinar iz bilo kog razloga može ugroziti svoju ili bezbednost grupe, polazak na uspon neće biti dozvoljen.

Svaki učesnik ide na sopstvenu odgovornost. Za eventualne zdravstvene probleme koji se ne prijave organizatoru pre polaska na akciju, organizator ne snosi odgovornost.

Organizator zadržava pravo da u slučaju nepredvidjenih okolnosti izmeni plan akcije radi bezbednosti učesnika(nevreme, nespremnost) kao i da otkaže isti (u zavisnosti od najavljene vremenske prognoze za vikend)

Na osnovu Zakona o turizmu i Službenog glasnika RS, br. 17/2019, putovanje je samo za planinare koji imaju planinarsku karticu Planinarskog saveza Srbije sa overenom markicom za tekuću godinu i da se planinarska akcija organizuje u skladu sa statutom PSK SpartakSubotica. Za putovanje nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.

NAPOMENA 2:

1. Tokom akcije je obavezno poštovanje svih mera u sprečavanju širenja virusa Covid-19!

2. Prilikom priljavljivanja na akciju Vi prihvatate plan i program akcije. Vodič zadržava pravo na promenu plana i programa akcije prema sopstvenoj proceni a u interesu grupe. Niko osim vodiča nema pravo na promenu plana i programa.

KOTIZACIJA: autobus 30 učesnika : 1.300,00 RSD

Kotizacija obuhvata: troškove prevoza i organizacione troškove

Prijave isključivo uz UNAPRED UPLAĆENOM AKONTACIJOM ZA AKCIJU ( akontacija iznosi 1000 RSD i uplaćuje se na račun kluba: Banca Intesa: 160-926832-85, svrha “kotizacija za akciju Fruška Gora”), prijave primamo do 04.11.2021. ili do popune mesta

U SLUČAJU ODUSTAJANJA AKONTACIJA SE ZADRŽAVA (za povrat novca potrebno je naći adekvatnu zamenu) .

Prijavu za akciju prosledite isključivo preko e-mail-a (suplaninari@gmail.com) sa potrebnim podacima za prijavu! Molimo Vas da poštujete način i rok za prijavu!

Prilikom prijave dostaviti : ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, broj LK, broj planinarske kartice.

Vodič : Calbert Karoly, PSS MB 523, mob. 0638794681,mailto:calbertk@gmail.com

You may also like...