IZVEŠTAJ: Tradicionalno novogodišnje druženje, sreda 29.12.2021

Dragi planinari, sportski penjači i prijatelji kluba,
29.12.2021. održan je tradicionalni novogodišnji sastanak uz druženje i veselje.
Predsednik kluba je rezimirao sportske uspehe i aktivnosti tokom 2021 godine. Kao i proteklih sezona PSK Spartak se rangirao među najuspešnije planinarske i penjačke klubove u Srbiji.
Osim sportskih rezultata, veoma su značajni i aktivnosti rekreativaca. Šetnja zdravlja se organizovala sredom i vikendom. Najmasovnija aktivnost već godinama popularizuje pešačenje i ističe značaj zdravih životnih navika.
Klub je bio domaćin 1.kola državnog prvenstva u planinarskom trekingu, organizovao je tradicionalnu planinarsku manifestaciju “Palićki susreti planinara”, uključio se u niz manifestacija i lokalnogi republičkog karaktera. Posebnim uspehom smatramo da smo stekli nove sportske stručnjake i da smo učvrstili saradnju sa nekoliko obrazovno-vaspitnih ustanova.
Čestitamo takmičarima i trenerima na sportskim rezultatima, planinarima na ispenjanim vrhovima, rekreativcima na prepešačenim kilometrima, vodičima na organizaciji akcija.
Zahvaljujemo se svim prijateljima koji su podržali klub, ispratili aktivnosti i svojim zalaganjem doprineli popularizaciji planinarskog sporta i Planinarskog kluba Spartak.

You may also like...