Novogodišnja šetnja zdravlja: 01.01.2021 i 02.01.2021

Dragi planinari, sportski penjači i prijatelji planinarskog kluba Spartak!

Iza nas je još jedna godina bogata sportskim uspesima. Zahvaljujemo svima što ste svojim zalaganjem i podrškom doprineli da ime našeg kluba ponovo zablista među najuspešnijim sportskim udruženjima.

Na žalost, zbog specifičnosti situacije uzrokovane epidemijom, ove godine nismo u mogućnosti da odlazeću godinu ispratimo uz druženje i veselje. Ipak želimo da u 2021.godinu zakoračimo shodno tradiciji, pešačenjem. Na pešačenje možete krenuti samoinicijativno prateći oznake i putokaze na markiranim stazama ili uz koordinaciju naših vodiča.

01.01.2021. u 9.00.

Vodič (Đorđe Radulović) Vas čeka kod Molove benzinske pumpe koja se nalazi u blizini fabrike „Pionir“. Nakon instrukcija i formiranja manjih grupa povešće prisutne prema Paliću. Završetak šetnje se planira kod Ženskog štranda.

Dužina staze je oko 9km.

02.01.2021. u 9.00.

Vodič (Milan Ljubić) Vas čeka kod Glavnog ulaza na Paliću (Vodotornja). Nakon instrukcija i formiranja manjih grupa povešće prisutne prema Tresetištu . Završetak šetnje je kod Vodotornja.

Dužina staze je oko 13km.

Apelujemo, da se na pešačenje krene uz poštovanje svih mera koje su na snazi i preporuka Vlade RS. Na pešačenje krenite u manjim grupama, do pet osoba, držite propisano rastojanje i uz obavezno nošenje maski.

Želimo Vam lep boravak u prirodi i u Novoj 2021 godini!

Vaš Spartak

 

You may also like...