Mali sajam sporta u Subotici 09.06.2020

Mali sajam sporta 09.06.2020 u Subotici rasadniku talenata. Važno je da se ulaže u rekreativni i školski sport, u bazu iz koje nastaju budući šampioni.

Da je Subotica  grad sportova, ponovo je dokazano na Malom sajmu sporta koji je organizovao  Sportski savez Srbije uz pomoć Sportskog saveza Subotice, a uz podršku grada Subotica i Ministarstva omladine i sporta. Na Gradskom trgu okupljeno je preko 40 sportskih klubova koji su imali svoje zone aktivnosti. Oni su činili samo deo subotičkih klubova, jer Sportsko društvo Spartak broji 128 članova. Preko hiljadu posetilaca uživalo je u sportskim izazovima koje su im spremili košarkaši, odbojkaši, fudbaleri, hokejaši i ostali sportski klubovi. Planinarski sportski  klub “Spartak” je svakako bio među najatraktivnijima zahvaljujući ideji i zalaganju članova sportsko-penjačke sekcije. Posetiocima su pružili priliku da se spuste zip-lajnom, da se oprobaju na slek-lajnu ili na preprekama improvizovanog mini adrenalin parka. 

Posebno smo ponosni da je naš štand posetio i ministar sporta i omladine Vanja Udovičić i olimpijski šampion i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

Hvala sportskim penjačima i  planinarima koji su se potrudili da prikažu uzbudljivu stranu  sportskog penjanja i planinarenja!

Hvala svim posetiocima koji su nam ukazali poverenje!

Hvala Gradu Subotici koji neguje sportski duh!

 

 

 

 

You may also like...