Zapažen nastup sportskih penjača Spartaka na državnom prvenstvu u Pančevu

Subotičani su se iz Pančeva sa državnog prvenstva u sportskom penjanju na veštačkoj steni u brzinskoj i u težinskoj disciplini vratili sa prgršt medalja.
Zapažen nastup sportskih penjača Spartaka na državnom prvenstvu u Pančevu

Protekle subote, u Pančevu, održano je četvrto kolo Prvenstva Srbije u sprotskom penjanju. Subotičani iz Železničko-planinarskog kluba “Spartak” ni ovom prilikom nisu bili bez zapaženih rezultata.

Nora Bognar je osvojila prvo mesto u težinskoj i u brzinskoj disciplini u dve kategorije: u svojoj (K14) i u seniorskoj starosnoj grupi osvojila je dva prva mesta. Sergej Žeželj je u svojoj kategoriji (K16) osvojio 1. mesto u brzinskom i u 1. mesto u težinskom penjanju. Maksim Purlija je pokazao dobru formu, postigao je prvo mesto u težinskom, a drugo mesto u brzinskom penjanju.

Danijel Čizmadija je ovog puta bio zaista uspešan, doneo je srebrnu medalju u težinskom, a bronzanu u brzinskom penjanju. Sara Pirnat je među seniorkama osvojila 2. mesto u težinskom i 3. mesto u brzinskom. Žaklina Besedeš je zauzela 2. mesto u težinskom i 3. mesto u brzinskom takmičenju. Stela Latoš je osvojila dva treća mesta, Damjan Rapić je isto sa dva treća mesta isto zaslužio pohvalu Maja Fabri je u svojoj kategoriji osvojila dva 4. mesta, a u seniorskoj je osvojila 3. mesto u težinskom i 4. mesto u brzinskom penjanju.

Milan Petrić je osvojio 4. mesto u brzinskom i 5. mesto u težinskom takmičenju. Viktor Prčić je u brzinskom osvojio 4. mesto, a u težinskom 6. mesto

You may also like...